Om F1 Tuning

f1tuning-bmwm6Et stærk samarbejdspartner

F1 Tuning er et professionelt motoroptimerings center, med mange års erfaring indenfor branchen, og et kæmpe stort netværk af professionelle passionrede tunere. Vi arbejder sammen om at kunne tilbyde den mest sikre og professionelle løsning for hver kunde. F1 Tuning har udviklet filer i mange år, og har derfor en bred viden omkring det specifikke køretøj som der skal arbejdes på.

 

   PROFESSIONELLE & PASSIONREDE
    HØJ FAGLIG VIDEN INDENFOR FAGET
   PROFESSIONEL & HURTIG SERVICE
    MEDLEM AF TUNERS UNION - DIN SIKKERHED FOR HØJ KVALITET!

4

Vores mission

Er at tilbyde endnu højere kvalitets optimeringer, og stille en høj professionel service.

24

Kundeservice

Er en rigtig vigtig faktor indenfor denne branche, så derfor har vi valgt at sætte alt ind for at være de bedste på markedet.

Flere rekorder i bagagen

F1 Tuning har i samarbejde med vores tætte gode venner som er nogle af branchens bedste, formået at tune vores BMW M6 F13 til at kunne slå superbiler og hyperbiler, uden at blinke med øjet.

Vi udvikler selv software på vores testcenter i København, så vi kan sikre at alle filer og justeringer er fuldstændig korrekte. Dette sikre dig som kunde for at du får den bedste, højeste og mest effektive service.

f1tuning-bmwm6

Kontakt os

F1 Tuning

Skovsøviadukten 14A, 4200 Slagelse
71 96 07 30
salg@f1tuning.dk

Information

Vi har åbent mandag - fredag fra kl. 08:00 - 19:30, og weekenden fra 10:00 - 17:30. Husk du kan chatte med os efter åbningstiderne, hvor vi vil være behjælpelig med at svare på dine spørgsmål, booke en tid til dig. Det kalder vi for god og professionel kundeservice.